Kan man lære en gammel hund nye kunster?

Selvom Palle har haft sin køkkenkværn i halvandet år, var der nogle ting, som han var bange for at putte i kværnen.

Læs mere

Livsstilsændring førte til køkkenkværn

Kristian fra Odense har lagt sin og familiens livsstil om, og de mange frugt og grøntsager har skabt et behov for en køkkenkværn, der kan tygge sig igennem de mange skræller.

Læs mere

Marias familie flyttede fra deres kværn: Vi fik hurtigt købt en ny

Køkkenkværnen er kommet for at blive. I hvert fald hos Maria og hendes familie for selvom de flyttede og efterlod deres kværn til nogle glade nye ejere, så var der ingen tvivl om, at de selv skulle have køkkenkværn igen.

Læs mere

”Med køkkenkværnen har vi det mest funktionelle køkken”

Kim og Dorte har aldrig fortrudt, at de valgte at montere en køkkenkværn i deres køkken for seks år siden. For kværnen er prikken over i'et, som gør deres køkkenløsning så funktionel som muligt.

Læs mere

Køkkenkværnen vil altid være en del af vores køkken

Da Jan og Majbritt flyttede i ny lejlighed, flyttede en køkkenkværn med, og køkkenet har aldrig været renere, og oprydningen aldrig været nemmere. Samtidig er den blevet lige så uundværlig som deres kogende vandhane.

Læs mere

Frederik og Ida: Vi kan mærke, at den gør en forskel i vores hverdag

Hos Frederik og Ida i Lyngby er køkkenkværnen virkelig blevet en uundværlig del af hverdagen. Den har gjort deres gang og arbejde i køkkenet nemmere og reduceret antallet af deres ture ned med skraldet fra lejligheden.

Læs mere