Marias familie flyttede fra deres kværn: Vi fik hurtigt købt en ny

Køkkenkværnen er kommet for at blive. I hvert fald hos Maria og hendes familie for selvom de flyttede og efterlod deres kværn til nogle glade nye ejere, så var der ingen tvivl om, at de selv skulle have køkkenkværn igen. 

Da Maria og resten af familien i starten af året flyttede fra deres hjem og ind i deres nye renoveringseventyr efterlod de sig en meget vigtig ting – nemlig deres køkkenkværn. Derfor blev der hurtigt bestilt en ny.

”I ugerne hvor vi ikke havde en køkkenkværn, tog vi jo os selv i at putte det organiske affald i vasken for så at opdage, at vi ikke havde en kværn, så man vender sig bare virkelig hurtigt til den”, siger Maria grinende.

Maria og familien fik derfor hurtigt monteret en ny kværn. For den er blevet en ligeså fast del af deres køkken som deres kogende vandhane.

”Den er bare så anvendelig i hverdagen, og vi er så glade for at slippe for en lugtende og snasket skraldespand”, fortæller hun.

Familien har haft køkkenkværn i snart to år, og har kunnet se stor forskel på mængden af affald i skraldespanden.

Den perfekte affaldsløsning

Hverken i det nye eller det gamle køkken havde de deres skraldespand under vasken – ikke fordi der ikke er plads til det, men fordi de synes, at det giver mere mening at have den i en skuffe i bordhøjde.

”Det giver god mening, fordi vi så kan køre den ene fraktion ned i vasken og den anden i skraldespanden nærmest på samme tid. Vi slipper for at bukke os, og så giver det et renere køkken”, fortæller hun.