Projektet H22 vil gøre ny bydel i Helsingborg mere bæredygtig

I Sverige arbejdes der intensivt på at øge produktionen af biogas med hjælp fra det køkkenaffald, der bla. kommer igennem kværnen. Nyeste projekt er H22-projektet (www.H22.se) i Helsingborg havn.

Læs mere

Monique bruger køkkenkværnen til gavn for miljøet og sig selv

”Jeg vil gerne affaldssortere”, siger Monique, der bor på 1. sal i Københavns Nordvest-kvarter. Hun sorterer sit glas-, metal-, papir- og restaffald og bringer det jævnligt med ned til containerne, der står ved ejendommen.

Læs mere

Kværnen giver mening for os, fordi vi går op i at sortere affald

Lene og Mads sorterer alt deres affald. Det er vigtigt for dem, at vores ressourcer bliver genbrugt, og efter at de har fået en køkkenkværn, kan de nu også sortere det organiske affald.

Læs mere

Kan man lære en gammel hund nye kunster?

Selvom Palle har haft sin køkkenkværn i halvandet år, var der nogle ting, som han var bange for at putte i kværnen. Læs om Palles tanker og oplevelser med sin køkkenkværn.

Læs mere

Livsstilsændring førte til køkkenkværn

Kristian fra Odense har lagt sin og familiens livsstil om, og de mange frugt og grøntsager har skabt et behov for en køkkenkværn, der kan tygge sig igennem de mange skræller.

Læs mere

Marias familie flyttede fra deres kværn: Vi fik hurtigt købt en ny

Køkkenkværnen er kommet for at blive. I hvert fald hos Maria og hendes familie for selvom de flyttede og efterlod deres kværn til nogle glade nye ejere, så var der ingen tvivl om, at de selv skulle have køkkenkværn igen.

Læs mere